ΚΥΠΡΟΣ: Γίνονταν «σκνίπες» και έπιαναν τιμόνι – Τους εντόπισαν οι αστυνομικοί

ΚΥΠΡΟΣ: Γίνονταν «σκνίπες» και έπιαναν τιμόνι – Τους εντόπισαν οι αστυνομικοί

Εκατοντάδες καταγγελίες οδηγών που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλης, μέσα σε μια εβδομάδα. 

Όπως είναι γνωστό, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, συμπεριλαμβάνεται στα αδικήματα που εμπίπτουν στους τέσσερις βασικούς άξονες, (ταχύτητα, ζώνη, κράνος και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος) που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην πρόκληση σοβαρών τραυματισμών και απώλειας ανθρωπίνων ζωών σε μια οδική τροχαία σύγκρουση, ενώ αποτελεί τη δεύτερη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων δυστυχημάτων, σε ποσοστό 22,27% κατά τα τελευταία πέντε χρόνια (2014-2018).

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του φαινομένου αυτού, πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 06 – 12/5/19, η 3η παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου οδηγών μηχανοκινήτων οχημάτων για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, τα μέλη της Αστυνομίας, προέβησαν σε 232 καταγγελίες οδηγών, ενώ διενεργήθηκαν συνολικά 2,473 έλεγχοι αλκοόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE