ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εντολή στον Ερσίν Τατάρ μετά την απόφαση Οζερσάι για σχηματισμό ψευδοκυβέρνησης

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εντολή στον Ερσίν Τατάρ μετά την απόφαση Οζερσάι για σχηματισμό ψευδοκυβέρνησης

Στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης (14/5) κάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος Εθνικής Ενότητας, Ερσίν Τατάρ στο «προεδρικό» ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, για να του δώσει την εντολή σχηματισμού «κυβέρνησης».

Σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί, ο κ. Ακιντζί μετά την ολοκλήρωση σήμερα (14/5) των επαφών του με όλα τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα, αποφάσισε να δώσει την εντολή στον πρόεδρο του μεγαλύτερου κόμματος στη «βουλή».

Υπενθυμίζεται ότι χθες (13/4) αργά το βράδυ το Κόμμα του Λαού του Κουντρέτ Οζερσάι αποφάσισε ότι θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό «κυβέρνησης» συνεργασίας με όποιο κόμμα του το ζητήσει.

Το Κόμμα Εθνικής Ενότητας ανακοίνωσε ότι θα συνέλθουν τα συλλογικά του όργανα το απόγευμα (14/5) για να συζητήσουν το θέμα του σχηματισμού «κυβέρνησης».

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE