Όσα κατέθεσαν Μιχαλάκης και Γιώργος Λεπτός ως μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση Focus

Όσα κατέθεσαν Μιχαλάκης και Γιώργος Λεπτός ως μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση Focus

Σε γραπτή κατάθεση και σε ερώτηση των ανακριτών αν γνωρίζει τον κ. Χριστοδούλου και την εταιρεία του, ο  Μιχαλάκης Λεπτός απάντησε ότι γνωρίζει  τον κ. Χριστοδούλου λόγω της θέσεως που κατείχε στη δημόσιο βίο της Κύπρου ως υπουργός Οικονομικών, Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου και πολιτικός.

Ανέφερε επίσης ότι όταν ο κ. Χριστοδούλου αφυπηρέτησε από τη θέση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας είχαν συνεργαστεί για περίοδο δύο περίπου χρόνων.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα,  η συνεργασία τους αφορούσε γενικής φύσεως συμβουλευτικές υπηρεσίες για τις δραστηριότητες του Ομίλου εκείνης της περιόδου που αφορούσαν το Neapolis project, ξενοδοχειακά και άλλα έργα στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.