EUROVISION: Στον τελικό η Kύπρος με την Τάμτα- Διπλός θρίαμβος

EUROVISION: Στον τελικό η Kύπρος με την Τάμτα- Διπλός θρίαμβος

 Στον τελικό του Σαββάτου 19/5 προκρίθηκε η κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision.

Η Τάμτα ερμηνεύοντας το REPLAY κατάφερε να εντυπωσιάσει με κοινό και κριτική επιτροπή να της χαρίζουν το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά.

Η Κύπρος κατάφερε να δικαιώσει τα προγνωστικά που μας «έδειχναν» για φαβορί του 1ου ημιτελικού και ανακοινώθηκε από τις πρώτες χώρες που εξασφάλισαν την πρόκριση.

Διπλός θρίαμβος καθώς στον τελικό θα είναι και η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα .

Δείτε τις 10 χώρες που προκρίθηκαν:

-Ελλάδα

-Λευκορωσία

-Κύπρος

-Σερβία

-Ισλανδία

-Τσεχία

-Σλοβενία

-Εστονία

-Σαν Μαρίνο

-Αυστραλία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE