Eurovision: «Έδειξε το καβάλο της» – Βρετανοί σχολιάζουν το εσώρουχο της Τάμτα

Eurovision: «Έδειξε το καβάλο της» – Βρετανοί σχολιάζουν το εσώρουχο της Τάμτα

Απ’ότι φαίνεται ο ανταγωνισμός που επικρατεί στον μουσικό διαγωνισμό είναι μεγάλος αφού τα «κακιασμένα» σχόλια προς την Τάμτα και την εμφάνισή της από το βράδυ του ημιτελικού έχουν ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun», αναφέρει ότι οι τηλεθεατές σοκαρίστηκαν με την έναρξη του διαγωνισμού της Eurovision 2019, όταν ανέβηκε στη σκηνή η Τάμτα, με το φωσφορίζον κορμάκι σε… ευαίσθητα σημεία, γράφοντας ότι «ανέβηκε στη σκηνή και έδειξε κάβαλο της» με ένα κορμάκι οπτική ψευδαίσθηση.

Βρετανοί στο Twitter, με το γνωστό… φλεγματικό τους χιούμορ σχολίαζαν τόσο τις μπότες της Τάμτα, όσο και την επιλογή της να βάλει το διάφανο κορμάκι. Μεταξύ άλλων έγραφαν ότι… θα χρειαστεί χρόνια για να βγάλει αυτές τις μπότες, ότι δεν είναι σίγουροι αν τους αρέσουν τα διαφανή εσώρουχα και κάποιος άλλος ότι… νομίζει ότι βρήκε που πήγαν τα σιδερένια εσώρουχά της.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.