ΚΥΠΡΟΣ: Αναστέλλονται μέχρι τις 22 του Μάη τα απεργιακά μέτρα της Συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ»

ΚΥΠΡΟΣ: Αναστέλλονται μέχρι τις 22 του Μάη τα απεργιακά μέτρα της Συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ»

Αναστέλλονται από την Πέμπτη 16/5 τα απεργιακά μέτρα που είχε εξαγγείλει η Παγκύπρια Συντεχνία «ΙΣΟΤΗΤΑ».

 
Όπως αναφέρει η Συντεχνία, σε σημερινή ανακοίνωση της, μετά από αριθμό επαφών που είχαν με πολιτικούς και άλλους παράγοντες, από αύριο ξεκινούν διάλογο και συναντήσεις με κόμματα και την εργοδοτική πλευρά, ώστε να υπάρξει ρύθμιση των θεμάτων που τους αφορούν.
 
«Προς τούτο, το ΔΣ αποφάσισε να αναστείλει την απόφαση για επ΄ αόριστον απεργία μέχρι και την Τετάρτη 22/05. Αν από τον διάλογο διαφανεί ότι υπάρχει πραγματική πρόθεση (η οποία να στηρίζεται σε απτά στοιχεία) για επίλυση των ζητημάτων, δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα. Αν όχι, την Πέμπτη (23/5) και την Παρασκευή (24/05) θα κατέλθουμε σε 48ωρη απεργία», καταλήγει η Συντεχνία στην ανακοίνωση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE