ΚΥΠΡΟΣ: Αναστέλλονται μέχρι τις 22 του Μάη τα απεργιακά μέτρα της Συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ»

ΚΥΠΡΟΣ: Αναστέλλονται μέχρι τις 22 του Μάη τα απεργιακά μέτρα της Συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ»

Αναστέλλονται από την Πέμπτη 16/5 τα απεργιακά μέτρα που είχε εξαγγείλει η Παγκύπρια Συντεχνία «ΙΣΟΤΗΤΑ».

 
Όπως αναφέρει η Συντεχνία, σε σημερινή ανακοίνωση της, μετά από αριθμό επαφών που είχαν με πολιτικούς και άλλους παράγοντες, από αύριο ξεκινούν διάλογο και συναντήσεις με κόμματα και την εργοδοτική πλευρά, ώστε να υπάρξει ρύθμιση των θεμάτων που τους αφορούν.
 
«Προς τούτο, το ΔΣ αποφάσισε να αναστείλει την απόφαση για επ΄ αόριστον απεργία μέχρι και την Τετάρτη 22/05. Αν από τον διάλογο διαφανεί ότι υπάρχει πραγματική πρόθεση (η οποία να στηρίζεται σε απτά στοιχεία) για επίλυση των ζητημάτων, δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα. Αν όχι, την Πέμπτη (23/5) και την Παρασκευή (24/05) θα κατέλθουμε σε 48ωρη απεργία», καταλήγει η Συντεχνία στην ανακοίνωση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE