Eurovision: Στο Τελ Αβίβ η Μαντόνα! Tα πρώτα πλάνα και... οι παραξενιές της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Eurovision: Στο Τελ Αβίβ η Μαντόνα! Tα πρώτα πλάνα και... οι παραξενιές της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Έφτασε κάτω από άκρα μυστικότητα στην πρωτεύουσα του Ισραήλ η παγκοσμίας φήμης τραγουδίστρια! 

Οι διοργανωτές της φετινής Eurovision κάλεσαν την Μαντόνα για μία εκρηκτική εμφάνιση στον τελικό του Σαββάτου (18/5), όπου παρούσες θα είναι η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την Κύπρο αντίστοιχα.

Η Μαντόνα έφτασε στο Τελ Αβίβ με ιδιωτικό αεροσκάφος, φορώντας ένα καπέλο με φαρδύ γείσο, που εμπόδισε τους παπαράτσι να απαθανατίσουν όλο το πρόσωπό της, πριν μεταφερθεί στο ξενοδοχείο Dan, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του times of Israel, κατέλαβε ολόκληρο τον πέμπτο όροφο.

Δείτε πλάνα από την άφηξή της πατώντας ΕΔΩ

Την Τρίτη (14/5), η Μαντόνα δήλωσε ότι ήταν αποφασισμένη να εμφανιστεί στους τελικούς της Eurovision, παρά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ από τη μεριά της προς το Ισραήλ.

"Δεν θα σταματήσω ποτέ να παίζω μουσική μόνο και μόνο να ταιριάζω στην πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω ενάντια στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οπουδήποτε στον κόσμο μπορεί να είναι", είπε σε δήλωση της στα αμερικάνικα ΜΜΕ.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE