ΚΥΠΡΟΣ: Χωρίς Ομοιοπαθητικούς το ΓΕΣΥ- Ξεχωριστή χρέωση για τους ασθενείς

ΚΥΠΡΟΣ: Χωρίς Ομοιοπαθητικούς το ΓΕΣΥ- Ξεχωριστή χρέωση για τους ασθενείς

Ξεχωριστά θα πρέπει χρεώνονται όσοι ασθενείς επιθυμούν να επισκεφθούν συμβεβλημένο στο Γενικό Σχέδιο Υγείας ιατρό και ο οποίος εξασκεί παράλληλα την ομοιοπαθητική.

Όπως ενημερώθηκε το ThemaOnline από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης του ΓΕΣΥ, την Πέμπτη (16/5), οι ομοιοπαθητικοί ιατροί, δεν συμπεριλαμβάνονται στους ιατρούς που εντάσσονται στο Σχέδιο, καθώς όπως μας λέχθηκε η ομοιοπαθητική δεν είναι καν ειδικότητα.

Πάντως, σε ερώτηση μας για το τι γίνεται σε περίπτωση που ένας Γενικός Ιατρός, επιθυμεί να παρέχει και υπηρεσίες ομοιοπαθητικής, τότε ο ασθενής θα πρέπει να χρεώνεται ξεχωριστά, καθώς δεν καλύπτονται από το ΓΕΣΥ.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE