ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 24χρονος για απαγωγή και βιασμό – Τον αναζητούσε η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 24χρονος για απαγωγή και βιασμό – Τον αναζητούσε η Αστυνομία

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε την Πέμπτη 16/05 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απαγωγής και βιασμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος καταζητείτο από τις 10 Μαΐου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής και βιασμού, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6-10/5/2019 στην επαρχία Πάφου.

Την Πέμπτη 16/05 συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE