ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 24χρονος για απαγωγή και βιασμό – Τον αναζητούσε η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 24χρονος για απαγωγή και βιασμό – Τον αναζητούσε η Αστυνομία

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε την Πέμπτη 16/05 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απαγωγής και βιασμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος καταζητείτο από τις 10 Μαΐου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής και βιασμού, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6-10/5/2019 στην επαρχία Πάφου.

Την Πέμπτη 16/05 συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.