ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: Η Ομόνοια 1948 περνάει στην επόμενη φάση

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: Η Ομόνοια 1948 περνάει στην επόμενη φάση

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης (16/5) ο τελευταίος αγώνας της Β΄ φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ 2018/2019, ανάμεσα στην Ομόνοια 1948 - Τρούλλοι FC. 

Το εισητήριο για την επόμενη φάση, κατάφερε να πάρει η ομάδα της Ομόνοιας 1948 η οποία με τελικό σκορ 3-0 κατάφερε να νικήσει την ομάδα των Τρούλλων FC στο Μακάρειο Στάδιο. 

Τα γκολ για την Ομόνοια 1948 σημείωσαν οι Μαυροφτής (6΄), Τζιωνής (65΄) και Αθανασίου (69΄ πέναλτι).

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE