ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: Η Ομόνοια 1948 περνάει στην επόμενη φάση

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: Η Ομόνοια 1948 περνάει στην επόμενη φάση

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης (16/5) ο τελευταίος αγώνας της Β΄ φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ 2018/2019, ανάμεσα στην Ομόνοια 1948 - Τρούλλοι FC. 

Το εισητήριο για την επόμενη φάση, κατάφερε να πάρει η ομάδα της Ομόνοιας 1948 η οποία με τελικό σκορ 3-0 κατάφερε να νικήσει την ομάδα των Τρούλλων FC στο Μακάρειο Στάδιο. 

Τα γκολ για την Ομόνοια 1948 σημείωσαν οι Μαυροφτής (6΄), Τζιωνής (65΄) και Αθανασίου (69΄ πέναλτι).

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.