Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου σε εφημερίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου σε εφημερίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, αφού μετά από τα χαρμόσυνα νέα για εγκυμοσύνη της, τώρα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Μάλιστα έχει ήδη δημοσιευθεί και η αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα, «Καθημερινή» η οποία αναφέρει πως ο γάμος θα γίνει στο Μοσχάτο Αττικής, δηλαδή στην περιοχή όπου κατοικεί ο personal trainer σύντροφός της, Ετεοκλής Παύλου.

Αυτή είναι ίσως και η πιο χαρούμενη στιγμή για το ζευγάρι, αφού ανυπομονούν να ενώσουν τις ζωές τους, αλλά και να κρατήσουν στα χέρια τους το παιδί τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE