Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου σε εφημερίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου σε εφημερίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, αφού μετά από τα χαρμόσυνα νέα για εγκυμοσύνη της, τώρα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Μάλιστα έχει ήδη δημοσιευθεί και η αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα, «Καθημερινή» η οποία αναφέρει πως ο γάμος θα γίνει στο Μοσχάτο Αττικής, δηλαδή στην περιοχή όπου κατοικεί ο personal trainer σύντροφός της, Ετεοκλής Παύλου.

Αυτή είναι ίσως και η πιο χαρούμενη στιγμή για το ζευγάρι, αφού ανυπομονούν να ενώσουν τις ζωές τους, αλλά και να κρατήσουν στα χέρια τους το παιδί τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE