Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου σε εφημερίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου σε εφημερίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, αφού μετά από τα χαρμόσυνα νέα για εγκυμοσύνη της, τώρα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Μάλιστα έχει ήδη δημοσιευθεί και η αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα, «Καθημερινή» η οποία αναφέρει πως ο γάμος θα γίνει στο Μοσχάτο Αττικής, δηλαδή στην περιοχή όπου κατοικεί ο personal trainer σύντροφός της, Ετεοκλής Παύλου.

Αυτή είναι ίσως και η πιο χαρούμενη στιγμή για το ζευγάρι, αφού ανυπομονούν να ενώσουν τις ζωές τους, αλλά και να κρατήσουν στα χέρια τους το παιδί τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE