Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου σε εφημερίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου σε εφημερίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, αφού μετά από τα χαρμόσυνα νέα για εγκυμοσύνη της, τώρα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Μάλιστα έχει ήδη δημοσιευθεί και η αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα, «Καθημερινή» η οποία αναφέρει πως ο γάμος θα γίνει στο Μοσχάτο Αττικής, δηλαδή στην περιοχή όπου κατοικεί ο personal trainer σύντροφός της, Ετεοκλής Παύλου.

Αυτή είναι ίσως και η πιο χαρούμενη στιγμή για το ζευγάρι, αφού ανυπομονούν να ενώσουν τις ζωές τους, αλλά και να κρατήσουν στα χέρια τους το παιδί τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE