Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου σε εφημερίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου σε εφημερίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, αφού μετά από τα χαρμόσυνα νέα για εγκυμοσύνη της, τώρα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Μάλιστα έχει ήδη δημοσιευθεί και η αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα, «Καθημερινή» η οποία αναφέρει πως ο γάμος θα γίνει στο Μοσχάτο Αττικής, δηλαδή στην περιοχή όπου κατοικεί ο personal trainer σύντροφός της, Ετεοκλής Παύλου.

Αυτή είναι ίσως και η πιο χαρούμενη στιγμή για το ζευγάρι, αφού ανυπομονούν να ενώσουν τις ζωές τους, αλλά και να κρατήσουν στα χέρια τους το παιδί τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE