Ερντογάν: Έχουμε «εξουδετερώσει» περισσότερους από 400 «τρομοκράτες» τα τελευταία 2,5 χρόνια

Ερντογάν: Έχουμε «εξουδετερώσει» περισσότερους από 400 «τρομοκράτες» τα τελευταία 2,5 χρόνια

Η Τουρκία έχει «εξουδετερώσει» τα τελευταία 2,5 χρόνια περισσότερους από 400 «τρομοκράτες» τους οποίους οι τουρκικές αρχές κρίνουν εξαιρετικά επικίνδυνους, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μέλη των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας στην Κωνσταντινούπολη.

Οι τουρκικές αρχές χρησιμοποιούν τον όρο «εξουδετέρωση» στις ανακοινώσεις τους, υπονοώντας ότι οι αναφερόμενοι είτε παραδόθηκαν, είτε σκοτώθηκαν είτε αιχμαλωτίσθηκαν.

Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι οι «δολοφόνοι» που επιχείρησαν να επιτεθούν στην ενότητα, την αλληλεγγύη και στις ζωές του τουρκικού έθνους, πλήρωσαν το τίμημα της κάθε σταγόνας αίματος που έχυσαν. «Θα συνεχίσουν να το πληρώνουν», είπε.

«Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μέχρι ο τελευταίος προδότης, μέλος του FETO να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη», διεμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στο δίκτυο του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, που η Άγκυρα θεωρεί ενορχηστρωτή του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016.

Ο ίδιος ο Γκιουλέν αρνείται κάθε ανάμιξη.

ΠΗΓΗ: Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE