ΑΓ. ΝΑΠΑ: Έκανε διακοπές με κλεμμένες κάρτες – Πλήρωσε λογαριασμό πέντε χιλιάδων

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Έκανε διακοπές με κλεμμένες κάρτες – Πλήρωσε λογαριασμό πέντε χιλιάδων

Με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες, τουρίστρια πλήρωσε τη διαμονή και λογαριασμό σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα, ύψους 5 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα ότι 30χρονη από τη Ρωσία πλήρωσε τη διαμονή της μέσω διαδικτύου με την τιμή της κράτησης να ανέρχεται στις 2.900 ευρώ.

Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η 30χρονη πλήρωσε τη διαμονή της στο ξενοδοχείο με κλεμμένη πιστωτική κάρτα.

Περαιτέρω κατά τη διάρκεια της διαμονής της στο ξενοδοχείο, η γυναίκα δημιούργησε λογαριασμό ύψους 1.970 ευρώ τον οποίο πλήρωσε με δεύτερη πιστωτική κάρτα η οποία διαπιστώθηκε ότι επίσης ήταν κλοπιμαία.

Η γυναίκα συνελήφθη για το αδίκημα της εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, της κλοπής και της παράνομης επεξεργασίας  δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αργότερα την Παρασκευή 17/05 η 30χρονη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE