Μητέρα επιχειρεί να βάλει τρικλοποδιά σε παιδικό αγώνα μπάσκετ-VIDEO

Μητέρα επιχειρεί να βάλει τρικλοποδιά σε παιδικό αγώνα μπάσκετ-VIDEO

Βίντεο από αγώνα καλαθόσφαιρας νέων στις ΗΠΑ, το περασμένο Σάββατο (11/5), δείχνει μια μητέρα να βάζει τρικλοποδιά σε παιδί αντίπαλης ομάδας.

Συγκεκριμένα, μετά από μια μπασκετική “μονομαχία” εντός του παρκέ μεταξύ δύο παιδιών, σε αγώνα μπάσκετ νέων κάτω των 10 ετών, φαίνεται η μητέρα τη στιγμή που περνά το παιδί με τον αριθμό 44 από μπροστά της να βάζει το πόδι της μπροστά στα πόδια του.

Η Ακαδημία Μπασκετ Folsom, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, σύμφωνα με το FOX News, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι είναι ενήμεροι για το βίντεο και έχουν αντιμετωπίσει την κατάσταση με τον γονέα που εμπλέκεται και ότι διαχειρίζονται όλα τα πειθαρχικά θέματα με τρόπο αποτελεσματικό και παραγωγικό.

Δείτε το βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE