Υπ. Παιδείας: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ως προς τον τρόπο λειτουργίας του ΑΞΙΚ

Υπ. Παιδείας: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ως προς τον τρόπο λειτουργίας του ΑΞΙΚ

Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας των φοιτητών ούτε ως προς το υφιστάμενο καθεστώς, ούτε ως προς τον τρόπο λειτουργίας του ΑΞΙΚ.

Το πιο πάνω αποφασίστηκε ομόφωνα σε σύσκεψη μεταξύ του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, της Προέδρου του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ), των φοιτητών του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου (ΑΞΙΚ) και της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του, το Υπουργείο Παιδείας σημειώνει ότι δεν θα επηρεαστούν τα υφιστάμενα προγράμματα και καθεστώς μέχρι το 2021.

Επίσης, σημειώνεται πως όταν το ΑΞΙΚ θα περιέλθει υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας, προβλέπεται να αναβαθμιστεί με συγκεκριμένες ενέργειες.

Συστάθηκε ακόμα επιτροπή, η οποία θα εξετάσει τα ανακύπτοντα θέματα στην μεταβατική αυτή περίοδο.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE