ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη φυλακή 28χρονος που ρήμαζε καταστήματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη φυλακή 28χρονος που ρήμαζε καταστήματα

Ποινή φυλάκισης για χρονική περίοδο 18 μηνών, με ισχύ από τις 9 Οκτωβρίου, 2018, επέβαλε σήμερα Παρασκευή (17/5) σε 28χρονο, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, κατά την εκδίκαση υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών.

Ο 28χρονος κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο για τρεις διαρρήξεις, οι οποίες διαπράχθηκαν το 2017, σε τρία καταστήματα στην Λεμεσό.

Από το πρώτο κατάστημα είχαν κλαπεί είδη υπόδησης και τσάντες, αξίας πέραν των 700 ευρώ. Από το δεύτερο κατάστημα είχαν κλαπεί είδη ρουχισμού και χρηματικό ποσό, συνολικής αξίας πέραν των 5268 ευρώ, ενώ από το τρίτο κατάστημα είχαν κλαπεί η θήκη της ταμειακής μηχανής και τα χρήματα που περιείχε, συνολικής αξίας 160 ευρώ.

Ο 28χρονος συνελήφθη στις 2 Οκτωβρίου, 2018, από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του, σχετικά με τη διάπραξη των διαρρήξεων και κλοπών.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για εκδίκαση, στις 9 Οκτωβρίου, 2018 και έκτοτε ο 28χρονος παρέμενε υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE