ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στενεύουν τα περιθώρια - Χωρίς αποτέλεσμα η νέα προσπάθεια του δύτη

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στενεύουν τα περιθώρια - Χωρίς αποτέλεσμα η νέα προσπάθεια του δύτη

(17/5) Ούτε και η δεύτερη προσπάθεια δύτη στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, η οποία άρχισε στις 14:15 και ολοκληρώθηκε στις 16:00, έφερε αποτέλεσμα.

Οι έρευνες διεξάγονται σε μια προσπάθεια να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Ο δύτης με σκάφανδρο έλεγξε σημεία εντός του τετραγώνου που είχε σηματοδοτηθεί το πρωί της Παρασκευής (17/5), χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Εντός της Λίμνης βρίσκεται και η κάμερα, η οποία ελέγχει διάφορα σημεία.

Αναμένεται πάντως να καταδυθεί για τρίτη προσπάθεια δύτης για έλεγχο των σημείων που σηματοδοτήθηκαν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.