ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στενεύουν τα περιθώρια - Χωρίς αποτέλεσμα η νέα προσπάθεια του δύτη

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στενεύουν τα περιθώρια - Χωρίς αποτέλεσμα η νέα προσπάθεια του δύτη

(17/5) Ούτε και η δεύτερη προσπάθεια δύτη στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, η οποία άρχισε στις 14:15 και ολοκληρώθηκε στις 16:00, έφερε αποτέλεσμα.

Οι έρευνες διεξάγονται σε μια προσπάθεια να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Ο δύτης με σκάφανδρο έλεγξε σημεία εντός του τετραγώνου που είχε σηματοδοτηθεί το πρωί της Παρασκευής (17/5), χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Εντός της Λίμνης βρίσκεται και η κάμερα, η οποία ελέγχει διάφορα σημεία.

Αναμένεται πάντως να καταδυθεί για τρίτη προσπάθεια δύτης για έλεγχο των σημείων που σηματοδοτήθηκαν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Με τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2026 να απέχουν μόλις τέσσερις μήνες, το πολιτικό σύστημα της Κύπρου εισέρχεται στην τελική ευθεία χωρίς σαφές κέντρο βάρους και χωρίς ξεκάθαρες σταθερές. Η εικόνα που διαμορφώνεται, δεν παραπέμπει σε μια κλασική προεκλογική περίοδο, αλλά σε μια φάση πολιτικής αναδιάταξης, όπου οι ρόλοι επαναπροσδιορίζονται και οι βεβαιότητες καταρρέουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE