ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στενεύουν τα περιθώρια - Χωρίς αποτέλεσμα η νέα προσπάθεια του δύτη

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στενεύουν τα περιθώρια - Χωρίς αποτέλεσμα η νέα προσπάθεια του δύτη

(17/5) Ούτε και η δεύτερη προσπάθεια δύτη στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, η οποία άρχισε στις 14:15 και ολοκληρώθηκε στις 16:00, έφερε αποτέλεσμα.

Οι έρευνες διεξάγονται σε μια προσπάθεια να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Ο δύτης με σκάφανδρο έλεγξε σημεία εντός του τετραγώνου που είχε σηματοδοτηθεί το πρωί της Παρασκευής (17/5), χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Εντός της Λίμνης βρίσκεται και η κάμερα, η οποία ελέγχει διάφορα σημεία.

Αναμένεται πάντως να καταδυθεί για τρίτη προσπάθεια δύτης για έλεγχο των σημείων που σηματοδοτήθηκαν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE