ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΖΟΚΕΡ: Βρέθηκε τυχερός στην Λευκωσία – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Βρέθηκε τυχερός στην Λευκωσία – ΠΙΝΑΚΑΣ

Μπορεί να μην κέρδισε τα εκατομμύρια που μοίραζε η πρώτη κατηγορία της κλήρωσης του Τζόκερ την Πέμπτη (16/5) ο παίκτης από την Λευκωσία, ωστόσο βάζει ένα καλό ποσό στον λογαριασμό του.

Στην δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν τέσσερεις τυχεροί, μεταξύ των οποίων και ένας από την Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, τυχερός που έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στην Παλλουριώτισσα, κερδίζει το ποσό των 7.867,66 ευρώ, όπως και οι υπόλοιποι τρεις.

Το πρακτορείο όπου έπαιξε το δελτίο του είναι το «ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ & ΑΣΣΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» στην οδό Αγίου Ανδρέα στην Παλλουριώτισσα στην Λευκωσία.

Ο τυχερός που κέρδισε στην πρώτη κατηογρία το ποσό των 6,7 εκατομμυρίων ευρώ, έπαιξε το δελτίο του στην Κέρκυρα. Να σημειώσουμε ότι το ποσό που θα λάβει ο μεγάλος τυχερός είναι αυξημένο, μάλιστα, καθώς «έγραψε» και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία.

Σημειώνεται ότι ο ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 19/05/2019 είναι €600.000 τουλάχιστον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top