ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλέφτες έκαψαν ολοσχερώς κλοπιμαίο όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλέφτες έκαψαν ολοσχερώς κλοπιμαίο όχημα

Ολοσχερώς καταστράφηκε από φωτιά που τέθηκε λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/05) αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στη Μέσα Γειτονιά.

Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνες το αυτοκίνητο ήταν κλοπιμαίο. Τη φωτιά αντιλήφθηκε πολίτης που ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας έσπευσαν και κατέσβησαν την πυρκαγιά. Από τις έρευνες των μελών της αστυνομίας που έσπευσαν και αυτά επί τόπου, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε 67χρονη και είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 15 Μαΐου.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις. Εκτιμάται ότι τη φωτιά έθεσαν τα πρόσωπα που έκλεψαν το αυτοκίνητο, για να καλύψουν τα ίχνη τους.

(ΚΥΠΕ/ΜΚΩ/ΜΚ)

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE