ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλέφτες έκαψαν ολοσχερώς κλοπιμαίο όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλέφτες έκαψαν ολοσχερώς κλοπιμαίο όχημα

Ολοσχερώς καταστράφηκε από φωτιά που τέθηκε λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/05) αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στη Μέσα Γειτονιά.

Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνες το αυτοκίνητο ήταν κλοπιμαίο. Τη φωτιά αντιλήφθηκε πολίτης που ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας έσπευσαν και κατέσβησαν την πυρκαγιά. Από τις έρευνες των μελών της αστυνομίας που έσπευσαν και αυτά επί τόπου, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε 67χρονη και είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 15 Μαΐου.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις. Εκτιμάται ότι τη φωτιά έθεσαν τα πρόσωπα που έκλεψαν το αυτοκίνητο, για να καλύψουν τα ίχνη τους.

(ΚΥΠΕ/ΜΚΩ/ΜΚ)

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE