BARBAROS – ΑΟΖ: Προκλητική απάντηση Τούρκων στο μήνυμα της Κυπ. Δημοκρατίας μέσω ασυρμάτου –VIDEO

BARBAROS – ΑΟΖ: Προκλητική απάντηση Τούρκων στο μήνυμα της Κυπ. Δημοκρατίας μέσω ασυρμάτου –VIDEO

Και οι Τούρκοι τον χαβά τους…

VIDEO που δημοσιεύτηκε στο twitter παρουσιάζει τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο επέλεξε μέλος του πληρώματος του Barbaros να απαντήσει σε μήνυμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για τις παραβιάσεις στην ΑΟΖ μας.

«Ενεργείτε κατά παραβίαση της διεθνούς νομοθεσίας και των ναυτικών διαδικασιών ασφάλειας και παραβιάζετε τον ποινικό κώδικα της κυπριακής Δημοκρατίας.

Σταματήστε αμέσως όλες τις παράνομες δραστηριότητές σας .

Απαντήστε αμέσως ότι λάβατε αυτή την προειδοποίηση», αναφέρει το μήνυμα.

Η απάντηση ήταν προκλητική. Όπως θα ακούσετε και στο VIDEO που φαίνεται να λήφθηκε από τη γέφυρα του Barbaros, οι Τούρκοι απάντησαν στο μήνυμα του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας-Διάσωσης (JRCC Λάρνακας) με… αμανέδες.

Μάλιστα, το VIDEO προβλήθηκε (16/05) με προκλητικά σχόλια στο twitter.

Δείτε ΕΔΩ το οπτικοακουστικό υλικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE