BARBAROS – ΑΟΖ: Προκλητική απάντηση Τούρκων στο μήνυμα της Κυπ. Δημοκρατίας μέσω ασυρμάτου –VIDEO

BARBAROS – ΑΟΖ: Προκλητική απάντηση Τούρκων στο μήνυμα της Κυπ. Δημοκρατίας μέσω ασυρμάτου –VIDEO

Και οι Τούρκοι τον χαβά τους…

VIDEO που δημοσιεύτηκε στο twitter παρουσιάζει τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο επέλεξε μέλος του πληρώματος του Barbaros να απαντήσει σε μήνυμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για τις παραβιάσεις στην ΑΟΖ μας.

«Ενεργείτε κατά παραβίαση της διεθνούς νομοθεσίας και των ναυτικών διαδικασιών ασφάλειας και παραβιάζετε τον ποινικό κώδικα της κυπριακής Δημοκρατίας.

Σταματήστε αμέσως όλες τις παράνομες δραστηριότητές σας .

Απαντήστε αμέσως ότι λάβατε αυτή την προειδοποίηση», αναφέρει το μήνυμα.

Η απάντηση ήταν προκλητική. Όπως θα ακούσετε και στο VIDEO που φαίνεται να λήφθηκε από τη γέφυρα του Barbaros, οι Τούρκοι απάντησαν στο μήνυμα του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας-Διάσωσης (JRCC Λάρνακας) με… αμανέδες.

Μάλιστα, το VIDEO προβλήθηκε (16/05) με προκλητικά σχόλια στο twitter.

Δείτε ΕΔΩ το οπτικοακουστικό υλικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.