ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Σηματοδοτήθηκαν νέοι στόχοι στην Κόκκινη Λίμνη

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Σηματοδοτήθηκαν νέοι στόχοι στην Κόκκινη Λίμνη

Σηματοδοτήθηκαν με τη βοήθεια τοπογράφων του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, νέοι στόχοι εντός της Κόκκινης Λίμνης, στη βάση ακριβών συντεταγμένων.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η περιοχή που θα ελεγχθεί περιέχει στόχους του σόναρ.

Οι έρευνες διεξάγονται σε μια προσπάθεια να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών. 

Στις έρευνες συμμετέχουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ιδιωτική εταιρεία Brasal Marine Services Cy, η Αστυνομία και η Χωρομετρία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες συμμετείχε και το ΚΣΕΔ. 

Στον χώρο όπου διεξάγονται οι έρευνες υπάρχει καθημερινά και ασθενοφόρο.


(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΜΚ) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.