ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Σηματοδοτήθηκαν νέοι στόχοι στην Κόκκινη Λίμνη

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Σηματοδοτήθηκαν νέοι στόχοι στην Κόκκινη Λίμνη

Σηματοδοτήθηκαν με τη βοήθεια τοπογράφων του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, νέοι στόχοι εντός της Κόκκινης Λίμνης, στη βάση ακριβών συντεταγμένων.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η περιοχή που θα ελεγχθεί περιέχει στόχους του σόναρ.

Οι έρευνες διεξάγονται σε μια προσπάθεια να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών. 

Στις έρευνες συμμετέχουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ιδιωτική εταιρεία Brasal Marine Services Cy, η Αστυνομία και η Χωρομετρία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες συμμετείχε και το ΚΣΕΔ. 

Στον χώρο όπου διεξάγονται οι έρευνες υπάρχει καθημερινά και ασθενοφόρο.


(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΜΚ) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE