ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ- ΚΥΠΡΟΣ: Σηματοδοτήθηκαν νέα κρίσιμα σημεία στην Κόκκινη Λίμνη- Ενισχύεται η ομάδα

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ- ΚΥΠΡΟΣ: Σηματοδοτήθηκαν νέα κρίσιμα σημεία στην Κόκκινη Λίμνη- Ενισχύεται η ομάδα

Με την σηματοδότηση νέων κρίσιμων σημείων, ολοκληρώθηκε η  επιχείρηση το Σάββατο 18/5, στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό και ανάσυρση της τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών. 


Κατά τις έρευνες πραγματοποιήθηκαν δύο καταδύσεις, χωρίς, ωστόσο, να προκύψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Στην πρώτη κατάδυση, ο δύτης έλεγξε συγκεκριμένο σημείο ανατολικά της λίμνης, βάθους 10 μέτρων, και κατά στην δεύτερη, ο δύτης καταδύθηκε σε ανοίγματα νότια της λίμνης, βάθους 6 με 8 μέτρα. 

Οι έρευνες θα συνεχιστούν το πρω της Κυριακής 19/5, στα νέα σημεία που σηματοδοτήθηκαν. Αύριο ενισχύεται η ομάδα των δυτών και με τέταρτο δύτη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE