ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράσταση για έναν η βραδιά στέψης!

Παράσταση για έναν η βραδιά στέψης!

Ο ΑΠΟΕΛ μετέτρεψε το παιχνίδι με την ΑΕΛ σε παράσταση αφού επικράτησε της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ με 4-0 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, και στη βραδιά που θα στεφθεί για 28η φορά πρωταθλητής. Δύο γκολ ο Μπέζιακ (28′, 57′) ένα οι Αλωνεύτης (69′) και Μπαλόγκ (76′).

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν κάποιες ευκαιρίες με Μπέζιακ και Εφραίμ, στο 5′ και 9′ αντίστοιχα αλλά ήταν άστοχοι.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Λεάντρο Σίλβα στο 18′ κάνοντας ένα δυνατό σουτ όμως ο Ρομό έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 28′ ο Εφραίμ έκανε εξαιρετική ενέργεια, πάτησε περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπέζιακ για να ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ανέβασε ρυθμούς μετά το γκολ που δέχθηκε και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Αντόνια να μπαίνει στην περιοχή, να περνά και τον Ρομό όμως το σουτ του από πλάγια θέση κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Έτσι, το 1-0… συνόδευσε τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, και πάλι ήταν ο ΑΠΟΕΛ που μπορούσε να πετύχει το γκολ. Στο 50′, ο Κασίνι έδωσε στον Μπαλόγκ που έκανε το πλασέ με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πρόσεκ, σε κόρνερ.

Το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι δεν άργησε να έρθει. Ο Αλωνεύτης έκανε το παράλληλο γύρισμα στην αντίπαλη περιοχή, ο Πρόσεκ δεν κατάφερε να μαζέψει την μπάλα και έτσι ο Μπέζιακ σε κενή εστία στο 57′ έγραψε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η ΑΕΛ κατάφερε να σκοράρει με τον Χουράδο ωστόσο ο Α’ βοηθός, Πέτρος Πέτρου υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Ισπανό και η φάση είναι σαν να μην έγινε ποτέ.

Οι γηπεδούχοι ήταν… ορεξάτοι και στο 68′ ο Αλωνεύτης πήρε πέναλτι μετά από κράτημα του Αντόνια. Ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και στο 69′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 76′ πήρε σειρά ο Μπαλόγκ αφού εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απέκρουση του Πρόσεκ σε σουτ του Εφραίμ και έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίκτυα για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

ΑΠΟΕΛ (Τραμετσάνι): Ρομό, Αρτυματάς, Εφραίμ, Ζαχίντ (55′ Μοράις), Κασίνι, Μερκής (72′ Καλογήρου), Πολυκάρπου, Φακινέτι, Αλωνεύτης, Μπαλόγκ, Μπέζιακ (75′ Αρτεμίου)

ΑΕΛ (Κέρκεζ): Πρόσεκ, Καστανιάγα (46′ Ζντραβκόφσκι), Λεάντρο, Μυτίδης (60′ Χουράδο), Φιντέλις, Γερολέμου, Γκοντάλ, Κυριάκου, Γουήλερ (60′ Μιχαηλίδης), Αντόνια, Αγκάνοβιτς

Διαιτητής : Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής : Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής : Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής : Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής Διαιτησίας : Καπιτανής Κώστας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top