ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για τη νίκη γοήτρου Νέα Σαλαμίνα και Απόλλωνας στην τελευταία για φέτος… «παράσταση» τους

Για τη νίκη γοήτρου Νέα Σαλαμίνα και Απόλλωνας στην τελευταία για φέτος… «παράσταση» τους

Ολοκλήρωσαν το Σάββατο (18/05) την προετοιμασία τους η Νέα Σαλαμίνα και ο Απόλλωνας, για το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» το βράδυ της Κυριακής (19/05, 19:00), το οποίο θα είναι και το τελευταίο τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου η οποία έκανε μία εκπληκτική για τα δικά της δεδομένα σεζόν, συγκέντρωσε 41 βαθμούς σε 31 αγώνες, έχει «καπαρώσει» την τιμητική 5η θέση και θέλει να κλείσει με χαμόγελα τη φετινή σεζόν, με μία ακόμη νίκη στο «σπίτι» της, κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Μπορεί το ματς να είναι βαθμολογικά αδιάφορο, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κίνητρο για τους τρεις βαθμούς, έχοντας ως στόχο και μία καλή εμφάνιση μετά το βαρύ 5-2 από την ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, το οποίο τους έχει… πεισμώσει, αφού δεν θέλουν να κλείσουν μία εξαιρετική σεζόν όπως η φετινή με αρνητικές εντυπώσεις.

Από την άλλη, ο απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου Απόλλωνας, έπεσε πλέον στην 3η θέση, όντας στο -1 από τη 2η ΑΕΚ, όμως ελάχιστη σημασία έχει για τους «κυανόλευκους» αυτή η εξέλιξη, αφού ο μεγάλος τους… πόθος είναι ο τίτλος και έχουν δώσει όρκο να επιστρέψουν δριμύτεροι τη νέα σεζόν, για να βάλουν τέλος στην «ξηρασία» 13 ετών.

Οι «κυανόλευκοι» πάντως, θα κάνουν το καθήκον τους σε ακόμη ένα παιχνίδι, διεκδικώντας τη νίκη και περιμένοντας τα… νέα από το ΑΕΚ-Ομόνοια, για να μάθουν την τελική κατάταξη τους.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πήρε μαζί του στην αποστολή 18 παίκτες και αναμένεται να παρατάξει μία… «δοκιμαστική» ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, ενώ το ίδιο θα πράξει εκτός απροόπτου και ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Θυμίζουμε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ελλαδίτης τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας:

Βεσελόφσκι, Λύτρας, Νικολάου, Χρυσοστόμου, Σεργίου, Σικόρσκι, Κίνγκσλεϊ, Τζαϊλσον, Κωστή, Πική, Σιαθάς, Μαργκάσα, Χρίστου, Χατζηκωνσταντή, Τιάγκο, Νουρ, Κορρέια, Ελουντού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top