ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για τη νίκη γοήτρου Νέα Σαλαμίνα και Απόλλωνας στην τελευταία για φέτος… «παράσταση» τους

Για τη νίκη γοήτρου Νέα Σαλαμίνα και Απόλλωνας στην τελευταία για φέτος… «παράσταση» τους

Ολοκλήρωσαν το Σάββατο (18/05) την προετοιμασία τους η Νέα Σαλαμίνα και ο Απόλλωνας, για το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» το βράδυ της Κυριακής (19/05, 19:00), το οποίο θα είναι και το τελευταίο τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου η οποία έκανε μία εκπληκτική για τα δικά της δεδομένα σεζόν, συγκέντρωσε 41 βαθμούς σε 31 αγώνες, έχει «καπαρώσει» την τιμητική 5η θέση και θέλει να κλείσει με χαμόγελα τη φετινή σεζόν, με μία ακόμη νίκη στο «σπίτι» της, κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Μπορεί το ματς να είναι βαθμολογικά αδιάφορο, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κίνητρο για τους τρεις βαθμούς, έχοντας ως στόχο και μία καλή εμφάνιση μετά το βαρύ 5-2 από την ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, το οποίο τους έχει… πεισμώσει, αφού δεν θέλουν να κλείσουν μία εξαιρετική σεζόν όπως η φετινή με αρνητικές εντυπώσεις.

Από την άλλη, ο απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου Απόλλωνας, έπεσε πλέον στην 3η θέση, όντας στο -1 από τη 2η ΑΕΚ, όμως ελάχιστη σημασία έχει για τους «κυανόλευκους» αυτή η εξέλιξη, αφού ο μεγάλος τους… πόθος είναι ο τίτλος και έχουν δώσει όρκο να επιστρέψουν δριμύτεροι τη νέα σεζόν, για να βάλουν τέλος στην «ξηρασία» 13 ετών.

Οι «κυανόλευκοι» πάντως, θα κάνουν το καθήκον τους σε ακόμη ένα παιχνίδι, διεκδικώντας τη νίκη και περιμένοντας τα… νέα από το ΑΕΚ-Ομόνοια, για να μάθουν την τελική κατάταξη τους.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πήρε μαζί του στην αποστολή 18 παίκτες και αναμένεται να παρατάξει μία… «δοκιμαστική» ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, ενώ το ίδιο θα πράξει εκτός απροόπτου και ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Θυμίζουμε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ελλαδίτης τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας:

Βεσελόφσκι, Λύτρας, Νικολάου, Χρυσοστόμου, Σεργίου, Σικόρσκι, Κίνγκσλεϊ, Τζαϊλσον, Κωστή, Πική, Σιαθάς, Μαργκάσα, Χρίστου, Χατζηκωνσταντή, Τιάγκο, Νουρ, Κορρέια, Ελουντού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top