ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη – Κρατούσαν ομήρους 74 αλλοδαπούς

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη – Κρατούσαν ομήρους 74 αλλοδαπούς

Σοκαρισμένες από τα ευρήματα των ερευνών τους είναι οι αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς εντόπισαν συνολικά 74 αλλοδαπούς ομήρους στα χέρια τοπικής συμμορίας σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες στην παλιά εθνική οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης (ύψος Αγίου Βασιλείου) .

Οι μετανάστες απελευθερώθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες κρατούσαν τους μετανάστες σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες, απαιτώντας χρηματικά ποσά για την απελευθέρωσή τους.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος τριών ακόμη συνεργών τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της συμμορίας, της αρπαγής και της παράνομης μεταφοράς – προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παράτυποι αλλοδαποί μπήκαν παράνομα σε προγενέστερο χρόνο στη χώρα, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στις αποθήκες όπου κρατούνταν μέχρι οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα να καταβάλλουν στους δράστες χρηματικό ποσό προκειμένου να απελευθερωθούν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα, με το οποίο πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των 74 ατόμων.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top