ΛΕΜΕΣΟΣ: Στόχος εμπρηστών τα γραφεία εταιρίας παροχής ιδιωτικής ασφάλειας- Με μοτοσικλέτα οι δράστες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στόχος εμπρηστών τα γραφεία εταιρίας παροχής ιδιωτικής ασφάλειας- Με μοτοσικλέτα οι δράστες

Στόχος εμπρηστών έγιναν τοβράδυ του Σαββάτου 18/5 γραφεία εταιρείας παροχής ιδιωτικής ασφάλειας στη Λεμεσό. Δράστες φέρονται να είναι δύο πρόσωπα που επέβαιναν μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά τέθηκε στις 23:30 το βράδυ.  Σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχει η αστυνομία, οι δύο δράστες περιέλουσαν την είσοδο των γραφείων  με εύφλεκτη ύλη και την πυρπόλησαν.  Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα τους και εξαφανίστηκαν.

Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που κλήθηκαν επί τόπου, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία. 

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο των γραφείων, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE