ΛΕΜΕΣΟΣ: Στόχος εμπρηστών τα γραφεία εταιρίας παροχής ιδιωτικής ασφάλειας- Με μοτοσικλέτα οι δράστες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στόχος εμπρηστών τα γραφεία εταιρίας παροχής ιδιωτικής ασφάλειας- Με μοτοσικλέτα οι δράστες

Στόχος εμπρηστών έγιναν τοβράδυ του Σαββάτου 18/5 γραφεία εταιρείας παροχής ιδιωτικής ασφάλειας στη Λεμεσό. Δράστες φέρονται να είναι δύο πρόσωπα που επέβαιναν μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά τέθηκε στις 23:30 το βράδυ.  Σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχει η αστυνομία, οι δύο δράστες περιέλουσαν την είσοδο των γραφείων  με εύφλεκτη ύλη και την πυρπόλησαν.  Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα τους και εξαφανίστηκαν.

Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που κλήθηκαν επί τόπου, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία. 

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο των γραφείων, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.