Τραγωδία: Νεκρός 16χρονος από ηλεκτροπληξία στο Ηράκλειο

Τραγωδία: Νεκρός 16χρονος από ηλεκτροπληξία στο Ηράκλειο

Τραγικό θάνατο βρήκε 16χρονο παιδί, από ηλεκτροπληξία στο σπίτι του στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το 16χρονο αγόρι προσπάθησε να αλλάξει τη λάμπα του φωτιστικού στο γραφείο του, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία. Αμέσως, συγγενικά του πρόσωπα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ .

Γιατροί και διασώστες κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Α΄Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου που διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE