ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Αποφασίζεται πότε θα καταχωρισθεί η υπόθεση στο Δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Αποφασίζεται πότε θα καταχωρισθεί η υπόθεση στο Δικαστήριο

Ενώπιον δικαστηρίου παρουσιάζεται ξανά την Τρίτη (21/5) ο Νίκος Μεταξάς για εκ νέου ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του.

Πρόκειται για την πέμπτη φορά που ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος θα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου, για την τέταρτη ανανέωση προσωποκράτησής του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (20/5) στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ, ανέφερε ότι η ανακριτική ομάδα, αναμένεται να αποφασίσει εάν θα είναι η τελευταία φορά που ο ύποπτος παρουσιάζεται ενώπιον δικαστηρίου για προσωποκράτηση και πότε θα καταχωρισθεί η υπόθεση.

Ερωτηθείς αν επηρεάζει το ότι δύο σοροί θυμάτων του, που ο ίδιος ο Νίκος Μεταξάς ομολόγησε ότι σκότωσε, στην στοιχειοθέτηση της υπόθεσης ενώπιον δικαστηρίου, ο κ. Αγγελίδης απάντησε ότι αυτό γίνεται στην βάση μαρτυριών και με τον εντοπισμό των δύο σορών, ενισχύονται περεταίρω.

Όσα περισσότερα ευρήματα εντοπιστούν, σημείωσε ο κ. Αγγελίδης, ενισχύουν την τεκμηρίωση της υπόθεσης στο δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, συνεχίζει να μην έχει συνήγορο υπεράσπισης.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE