Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, στις 18 Μαΐου 2019, από υπεύθυνο καταστήματος στην Πάφο, σύμφωνα με τον οποίο τη προηγούμενη μέρα κλάπηκαν από το συγκεκριμένο κατάστημα εννιά καλλυντικά, συνολικής αξίας €800.
Μετά από αξιολόγηση του μαρτυρικού υλικού που εξασφαλίστηκε για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν χθες έρευνα σε διαμέρισμα στην Πάφο, όπου εντοπίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 49, 29 και 18 ετών.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία καλλυντικά, ενώ τα τρία πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.
Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




