ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν καλλυντικά αξίας 800 ευρώ από κατάστημα - Εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν καλλυντικά αξίας 800 ευρώ από κατάστημα - Εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα

Στη σύλληψη τριών προσώπων, ηλικίας 49, 29 και 18 ετών, προχώρησε την Κυριακή (19/5) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, στις 18 Μαΐου 2019, από υπεύθυνο καταστήματος στην Πάφο, σύμφωνα με τον οποίο τη προηγούμενη μέρα κλάπηκαν από το συγκεκριμένο κατάστημα εννιά καλλυντικά, συνολικής αξίας €800.

Μετά από αξιολόγηση του μαρτυρικού υλικού που εξασφαλίστηκε για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν χθες έρευνα σε διαμέρισμα στην Πάφο, όπου εντοπίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 49, 29 και 18 ετών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία καλλυντικά, ενώ τα τρία πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE