Ένταλμα σύλληψης 249 γκιουλενιστών στο τουρκικό ΥΠΕΞ

Ένταλμα σύλληψης 249 γκιουλενιστών στο τουρκικό ΥΠΕΞ

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για 249 πρόσωπα στο τουρκικό ΥΠΕΞ, τα οποία φέρονται να προσλήφθηκαν τις χρονιές 2010, 2011, 2012 και 2013 στις εξετάσεις κατά τις οποίες υπήρξε διαφθορά υπέρ των μελών της οργάνωσης FETO (γκιουλενιστές).

Ήδη έχουν συλληφθεί 78 άτομα και αναζητούνται τα υπόλοιπα, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από τα 275 άτομα που συμμετείχαν στις εξετάσεις ξένης γλώσσας διαπιστώθηκε ότι οι 249 είχαν σχέσεις με την οργάνωση είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του συστήματος εφαρμογής ByLock που χρησιμοποιούσε η οργάνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE