Ένταλμα σύλληψης 249 γκιουλενιστών στο τουρκικό ΥΠΕΞ

Ένταλμα σύλληψης 249 γκιουλενιστών στο τουρκικό ΥΠΕΞ

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για 249 πρόσωπα στο τουρκικό ΥΠΕΞ, τα οποία φέρονται να προσλήφθηκαν τις χρονιές 2010, 2011, 2012 και 2013 στις εξετάσεις κατά τις οποίες υπήρξε διαφθορά υπέρ των μελών της οργάνωσης FETO (γκιουλενιστές).

Ήδη έχουν συλληφθεί 78 άτομα και αναζητούνται τα υπόλοιπα, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από τα 275 άτομα που συμμετείχαν στις εξετάσεις ξένης γλώσσας διαπιστώθηκε ότι οι 249 είχαν σχέσεις με την οργάνωση είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του συστήματος εφαρμογής ByLock που χρησιμοποιούσε η οργάνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE