ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ: Παραδέχθηκε την εισαγωγή και κατοχή 5 κιλών

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ: Παραδέχθηκε την εισαγωγή και κατοχή 5 κιλών

Με παραδοχή στις κατηγορίες της εισαγωγής και κατοχής ελεγχόμενου φάρμακου τάξεως Β, από τον ένα εκ των δύο κατηγορουμένων, συνεχίστηκε τη Δευτέρα (20/5), η δικαστική διαδικασία, ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, η υπόθεση εισαγωγής 5 κιλών κάνναβης, μέσω πακέτου από την Ελλάδα, τον Νοέμβριο του 2017.

Οι δύο Ελληνοκύπριοι 36 και 41 ετών, είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες που αφορούν τη, συνωμοσία προς διάπραξη κατουρήματος, παράνομη εισαγωγή ελεγχόμενου φάρμακου τάξεως Β, δηλαδή κάνναβη, κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β και κατοχή με σκοπό την προμήθεια, με τον δεύτερο κατηγορούμενο, να έχει απαντήσει παραδοχή στις κατηγορίες τις εισαγωγής και κατοχής των 5 κιλών κάνναβης.

Η διαδικασία πρόκειται να συνεχιστεί με τις τελικές αγορεύσεις της κατηγορούσας αρχής και των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, την ερχόμενη Δευτέρα (27/5).

Οι δύο κατηγορούμενοι, φέρονται να οργάνωσαν την εισαγωγή των 5 κιλών κάνναβης μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, από την Ελλάδα στην Κύπρο, τον Νοέμβριο του 2017, τοποθετώντας την ποσότητα κάνναβης εντός παιδικού παιχνιδιού και αποστέλλοντας στο νησί μας.

Κατά τη μεταφορά του επίδικου πακέτου από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα, αυτό εντοπίστηκε από ειδικό μηχάνημα ακτίνων, ενώ σε συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την Κυπριακή Αστυνομία, διευθετήθηκε η ασφαλή μεταφορά του δέματος, με τα ναρκωτικά να αντικαθιστώνται με ομοιώματα.

Στις 22 Νοεμβρίου του 2017, η Αστυνομία με κάθε διακριτικότητα προχώρησε στη σύλληψη του 36χρονου εκπαιδευτικού, στο σχολείο όπου εργαζόταν και στη συνέχεια του 41χρονου.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top