Έκκληση ΕΕ για αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν

Έκκληση ΕΕ για αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν

Σε νέα έκκληση προχώρησε τη Δευτέρα 20/05 η ΕΕ για αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

Συγκεκριμένα, μετά τις  δηλώσεις Τραμπ και εις απάντηση ερώτησης στην καθημερινή ενημέρωση των συντακτών στις Βρυξέλλες, η αρμόδια εκπρόσωπος της Κομισιόν και της ΕΥΕΔ Μάγια Κοτσίγιανις κάλεσε όλα τα μέρη να αποφεύγουν προκλήσεις και στοιχεία αποσταθεροποίησης.

"H περιοχή δεν χρειάζεται περισσότερα στοιχεία αποσταθεροποίησης, κάτι που επαναλαμβάνουμε συνεχώς. Δεν θα σχολιάσω κανένα συγκεκριμένο tweet. Kάθε πρόκληση πρέπει να αποφεύγεται και όλες οι προσπάθειες πρέπει να οδηγούν στην αποκλιμάκωση των εντάσεων. Θα θυμάστε ότι την περασμένη εβδομάδα η Ύπατη Εκπρόσωπος Φ.Μογκερίνι κάλεσε όλες τις πλευρές να ασκήσουν μέγιστη αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν κάθε πράξη που θα οδηγούσε σε γενική κλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή", ξεκαθάρισε η Μάγια Κοτσίγιανιτς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE