ΣΥΜΦΩΝΙΑ – Βάζει την ΤΖΙΦΡΑ του σε διετές συμβόλαιο ο Μαρτίνες

ΣΥΜΦΩΝΙΑ – Βάζει την ΤΖΙΦΡΑ του σε διετές συμβόλαιο ο Μαρτίνες

Άρης και Μαρτίνες θα πορευτούν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο της Super League.

Ο Αργεντινός θα υπογράψει τις επόμενες μέρες νέο κλειστό διετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους», όπως υποστηρίζεται από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, καθώς υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα, για να επέλθει η οριστική συμφωνία ο Νίκο Μαρτίνες έριξε σημαντικά τις οικονομικές του απαιτήσεις (δείγμα του πόσο ήθελε να παραμείνει στην ομάδα), ενώ και ο Άρης συμφώνησε για το διετές συμβόλαιο, καθώς στην αρχή του είχε προτείνει ανανέωση για έναν χρόνο.

Άρης και Μαρτίνες
Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και πλέον είναι θέμα ημερών να υπογραφεί και να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ Άρη και Μαρτίνες, που θα κρατήσει τον Αργεντινό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς δρομολογείται και η σύνταξη του νέου συμβολαίου.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE