ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στη μάχη για το μεροκάματο 55χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στη μάχη για το μεροκάματο 55χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα, θρηνώντας το χαμό αγαπημένου τους προσώπου. Άντρας οποίος ασχολείτο με εργασίες μεταλλικών κατασκευών σε πολυκατάστημα άφησε την τελευταία του πνοή στη μάχη για το μεροκάματο.

Συγκεκριμένα ήταν γύρω στις 15:30 της Δευτέρας 20/5 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο άτυχος εργάτης, ηλικίας 55 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε από ύψος περίπου 15 μέτρων.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ στο σημείο έσπευσε Αστυνομία καθώς και Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας όπου και εντοπίστηκαν σημαντικές παραλήψεις όπως αναφέρθηκε σε δηλώσεις των αρμοδίων.

To Tμήμα επιθεώρησης Εργασίας εξέδωσε απαγορευτικό συνέχισης των εργασιών μέχρι που θα τους προσκομίσουν συγκεκριμένα έγγραφα που θα πιστοποιούν την ασφάλεια στο χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

\

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.