ΠΑΦΟΣ – ΕΚΡΗΞΕΙΣ: Από θύματα θύτες – Συνελήφθησαν ο 57χρονος και ο γιος του – Καταζητείται ο 21χρονος

ΠΑΦΟΣ – ΕΚΡΗΞΕΙΣ: Από θύματα θύτες – Συνελήφθησαν ο 57χρονος και ο γιος του – Καταζητείται ο 21χρονος

Στην σύλληψη του 57χρονου και του γιου του, στο σπίτι των οποιών εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός το βράδυ της Δευτέρας (20/5), προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η Αστυνομία συνέλαβε τον 22χρονο γιο του 57χρονου, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού της οικίας 21χρονου.

Ο 57χρονος συνελήφθη για υπόθεση απειλών. Φέρεται να απείλησε πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον του 21χρονου, στην οικία του οποίου εξερράγη βόμβα, τύπου μολότοφ, επίσης το βράδυ της Δευτέρας (20/5).

Σημειώνεται ότι εξ αρχής η Αστυνομία εξέταζε το ενδεχόμενο οι δύο υποθέσεις να συνδέονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά υπόθεση ναρκωτικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.