Νέα τοποθέτηση Α. Κυπριανού για Χριστόφια: «Επικοινωνεί με το περιβάλλον…»

Νέα τοποθέτηση Α. Κυπριανού για Χριστόφια: «Επικοινωνεί με το περιβάλλον…»

Σύμφωνα με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αναπνευστικό.

Όπως εξήγησε ο κ. Κυπριανού την Τρίτη (21/5) εξερχόμενος του Γεν. Νοσοκομείου της πρωτεύουσας, ο Δημήτρης Χριστόφιας λόγω του αναπνευστικού προβλήματος που αντιμετωπίζει, νιώθει έντονη δυσφορία, ωστόσο επικοινωνεί με το περιβάλλον και δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι την Δευτέρα (20/5) όταν τον επισκέφθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας είχαν κάποια συζήτηση μεταξύ τους. Την Τρίτη (21/5) το μεσημέρι όταν τον επισκέφθηκε ξανά ωστόσο, δεν μπόρεσε να τον δει, λόγω του ότι ξεκουραζόταν και δεν ήθελε να τον ενοχλήσει, όμως αναμένεται να τον επισκεφθεί το απόγευμα.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ δήλωσε συγκινημένος από το ενδιαφέρον του απλού κόσμου για την υγεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως είπε ο κ. Κυπριανού αρκετός κόσμος τον προσέγγισε στον χώρο του Γενικού Νοσοκομείου και ρώτησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια.

Δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Δημήτρη Χριστόφια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE