ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα φώτα… ανάβουν ξανά στο νταμπλ!

Τα φώτα… ανάβουν ξανά στο νταμπλ!

Τα φώτα «έσβησαν» από τη φιέστα του ΑΠΟΕΛ και πλέον ο στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από το νταμπλ για να… ανέβουν ξανά στη σκηνή.

Γιόρτασαν οι ποδοσφαιριστές την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η προσοχή τους στρέφεται στον τελικό της Τετάρτης (22/5). Δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, είναι ένα ματς που θα κρύβει παγίδες. Που θα πρέπει οι παίκτες των γαλαζοκίτρινων να είναι 100% συγκεντρωμένοι. Ούτε μια στιγμή δεν επιτρέπεται να χάσουν την προσοχή τους.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, πόσο σημαντικό είναι το νταμπλ για τον ΑΠΟΕΛ. Πρώτος από όλους έδωσε το σύνθημα ο αρχηγός της ομάδας, Νούνο Μοράις. Όλοι το θέλουν, και θα δώσουν «μάχη». Είναι μεγάλο κίνητρο και το Κύπελλο.

Υπάρχει αισιοδοξία στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο, ωστόσο ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέριες και δεν θα είναι όπως την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το γνωρίζουν πολύ καλά, Πάολο Τραμετσάνι (του οποίου θα είναι και ο τελευταίος του αγώνας) και όλο το τεχνικό επιτελείο για αυτό έχουν τους παίκτες σε εγρήγορση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top