ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Άκυρος ο συναγερμός- Δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση το αντικείμενο που ανασύρθηκε

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Άκυρος ο  συναγερμός- Δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση το αντικείμενο που ανασύρθηκε

Δεν έχει τελικά σχέση με την υπόθεση δολοφονιών το αντικείμενο που ανασύρθηκε νωρίτερα την Τετάρτη 22/5από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όπου διεξάγονται έρευνες για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με τη σορό θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

 
Στο χώρο βρίσκονται οι δύο επικεφαλής της ομάδας του Ισραήλ για να συνδράμουν τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και τη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο για εντοπισμό δύο θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.