Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξέρω από πού αντλούν την ενημέρωσή τους όλοι εκείνοι που μιλούν για αδιέξοδο στο Κυπριακό»
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, με βάση το πρόγραμμα της επίσκεψής του, ο Δημοκρατικός Βουλευτής της Νέας Υόρκης, ο οποίος θα φθάσει στο νησί την Κυριακή, θα γίνει δεκτός τη Δευτέρα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, και θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη.
Αναμένεται επίσης να συναντηθεί με τον Υπουργό ‘Αμυνας Σάββα Αγγελίδη και με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, και να επισκεφθεί το ανθρωπολογικό εργαστήρι της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ) όπου θα ενημερωθεί για το έργο της Επιτροπής.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




