Ένταση στον μεγάλο τελικό του Master Chef – ‘Δεν θέλω να μιλάει κανένας’ – VIDEO

Ένταση στον μεγάλο τελικό του Master Chef – ‘Δεν θέλω να μιλάει κανένας’ – VIDEO

Την τελευταία εβδομάδα παρακολουθούμε τον μαραθώνιο τελικό του Master Chef, με τον Μανώλη και την Σπυριδούλα να βρίσκονται στην πρίζα και να προσπαθούν να αναδείξουν την καλύτερη μαγειρική της πλευρά. 

Το βράδυ της Τετάρτης (22/05) οι δύο φιναλίστ θα μπουν για τελευταία φορά στην κουζίνα του Master Chef, στην παρουσία των προηγούμενων διαγωνιζόμενων, αλλά και των συγγενών τους που είναι αρκετό διάστημα μακριά τους.  

Σε μια βραδιά με ανατροπές και συγκίνηση αναμένουμε να ακούσουμε το όνομα αυτού ή αυτής που τα κατάφερε!  

Δείτε το τρέιλερ: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE