Ένταση στον μεγάλο τελικό του Master Chef – ‘Δεν θέλω να μιλάει κανένας’ – VIDEO

Ένταση στον μεγάλο τελικό του Master Chef – ‘Δεν θέλω να μιλάει κανένας’ – VIDEO

Την τελευταία εβδομάδα παρακολουθούμε τον μαραθώνιο τελικό του Master Chef, με τον Μανώλη και την Σπυριδούλα να βρίσκονται στην πρίζα και να προσπαθούν να αναδείξουν την καλύτερη μαγειρική της πλευρά. 

Το βράδυ της Τετάρτης (22/05) οι δύο φιναλίστ θα μπουν για τελευταία φορά στην κουζίνα του Master Chef, στην παρουσία των προηγούμενων διαγωνιζόμενων, αλλά και των συγγενών τους που είναι αρκετό διάστημα μακριά τους.  

Σε μια βραδιά με ανατροπές και συγκίνηση αναμένουμε να ακούσουμε το όνομα αυτού ή αυτής που τα κατάφερε!  

Δείτε το τρέιλερ: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.