Η super mama Αριστοτέλους – ‘Όποιον προλάβεις΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η super mama Αριστοτέλους – ‘Όποιον προλάβεις΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο απαιτητικός ρόλος μια μαμάς είναι δεδομένο, αφού ως γνωστόν οι μανούλες προσπαθούν να προλάβουν να κάνουν, όσα περισσότερα μπορούν μέσα σε μία μέρα. 

Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και νεογέννητο μωρό στην οικογένεια. Αυτό μας παρουσιάζει και η αγαπημένη παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους με μία φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  

Έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Εφραίμ, η Χριστιάνα προσπαθεί να προλάβει και την Μελίνα της με τις απαιτήσεις να αυξάνονται.  

Απολαύστε την: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE