Η super mama Αριστοτέλους – ‘Όποιον προλάβεις΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η super mama Αριστοτέλους – ‘Όποιον προλάβεις΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο απαιτητικός ρόλος μια μαμάς είναι δεδομένο, αφού ως γνωστόν οι μανούλες προσπαθούν να προλάβουν να κάνουν, όσα περισσότερα μπορούν μέσα σε μία μέρα. 

Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και νεογέννητο μωρό στην οικογένεια. Αυτό μας παρουσιάζει και η αγαπημένη παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους με μία φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  

Έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Εφραίμ, η Χριστιάνα προσπαθεί να προλάβει και την Μελίνα της με τις απαιτήσεις να αυξάνονται.  

Απολαύστε την: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE