Η super mama Αριστοτέλους – ‘Όποιον προλάβεις΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η super mama Αριστοτέλους – ‘Όποιον προλάβεις΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο απαιτητικός ρόλος μια μαμάς είναι δεδομένο, αφού ως γνωστόν οι μανούλες προσπαθούν να προλάβουν να κάνουν, όσα περισσότερα μπορούν μέσα σε μία μέρα. 

Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και νεογέννητο μωρό στην οικογένεια. Αυτό μας παρουσιάζει και η αγαπημένη παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους με μία φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  

Έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Εφραίμ, η Χριστιάνα προσπαθεί να προλάβει και την Μελίνα της με τις απαιτήσεις να αυξάνονται.  

Απολαύστε την: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE