Η super mama Αριστοτέλους – ‘Όποιον προλάβεις΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η super mama Αριστοτέλους – ‘Όποιον προλάβεις΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο απαιτητικός ρόλος μια μαμάς είναι δεδομένο, αφού ως γνωστόν οι μανούλες προσπαθούν να προλάβουν να κάνουν, όσα περισσότερα μπορούν μέσα σε μία μέρα. 

Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και νεογέννητο μωρό στην οικογένεια. Αυτό μας παρουσιάζει και η αγαπημένη παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους με μία φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  

Έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Εφραίμ, η Χριστιάνα προσπαθεί να προλάβει και την Μελίνα της με τις απαιτήσεις να αυξάνονται.  

Απολαύστε την: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.