Η super mama Αριστοτέλους – ‘Όποιον προλάβεις΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η super mama Αριστοτέλους – ‘Όποιον προλάβεις΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο απαιτητικός ρόλος μια μαμάς είναι δεδομένο, αφού ως γνωστόν οι μανούλες προσπαθούν να προλάβουν να κάνουν, όσα περισσότερα μπορούν μέσα σε μία μέρα. 

Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και νεογέννητο μωρό στην οικογένεια. Αυτό μας παρουσιάζει και η αγαπημένη παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους με μία φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  

Έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Εφραίμ, η Χριστιάνα προσπαθεί να προλάβει και την Μελίνα της με τις απαιτήσεις να αυξάνονται.  

Απολαύστε την: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE