ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι 14χρονη κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι 14χρονη κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών

Αιμόφυρτη με τραύμα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 14χρονη η οποία τραυματίστηκε γύρω στις 22:30 της Τετάρτης (22/5) από πέτρα που πέταξαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ΑΕΛ, στον Ύψωνα Λεμεσού.

Η ανήλικη επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με την οικογένεια της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό δρομολόγιο” του Τρίτου προγράμματος του ΡΙΚ, όταν γύρω στις 10:30, άγνωστοι πέταξαν πέτρα στο όχημα, θρυμματίζοντας το τζάμι της πίσω πόρτας και τραυματίζοντας τη 14χρονη στο κεφάλι.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ηλία Καννάουρου, όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε και η 14χρονη, φέροντας διακριτικά της ΑΕΛ πέρασε από τον Σύλλογο Φίλων Απόλλωνα.

Η νεαρή, μετά τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έγινε συρραφή στο τραύμα και παρέμεινε για νοσηλεία, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη της Πρωθυπουργού της Ιταλίας κας Giorgia Meloni, στην Κύπρο αναβάλλεται, λόγω της ανάγκης άμεσης επιστροφής της στην Ιταλία. μετά το σοβαρότατο περιστατικό που σημειώθηκε στη Modena, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολιτών. 

BEST OF TOTHEMAONLINE