ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμό βλέπουν οι Αρχές- Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο περίπτερο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμό βλέπουν οι Αρχές- Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο περίπτερο

Φωτιά που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (22/5), σε περίπτερο στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, με τα πρώτα στοιχεία να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.

Η φωτιά, σύμφωνα με το Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, ξέσπασε γύρω στις 4:00 το πρωί της Πέμπτης (23/5), σε υποστατικό που λειτουργεί ως περίπτερο, ιδιοκτησίας στην παραλιακή λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Το υποστατικό, υπέστη εκτεταμένες ζημιές, κυρίως στο εσωτερικό του, με τις πρώτες ενδείξεις να υποδεικνύουν κακόβουλη ενέργεια, αφού κατά τις έρευνες της Αστυνομίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, αφού οι έρευνες συνεχίζονται.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE