ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμό βλέπουν οι Αρχές- Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο περίπτερο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμό βλέπουν οι Αρχές- Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο περίπτερο

Φωτιά που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (22/5), σε περίπτερο στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, με τα πρώτα στοιχεία να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.

Η φωτιά, σύμφωνα με το Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, ξέσπασε γύρω στις 4:00 το πρωί της Πέμπτης (23/5), σε υποστατικό που λειτουργεί ως περίπτερο, ιδιοκτησίας στην παραλιακή λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Το υποστατικό, υπέστη εκτεταμένες ζημιές, κυρίως στο εσωτερικό του, με τις πρώτες ενδείξεις να υποδεικνύουν κακόβουλη ενέργεια, αφού κατά τις έρευνες της Αστυνομίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, αφού οι έρευνες συνεχίζονται.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE