ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ν. ΜΕΤΑΞΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ: «Έχω πολλά λεφτά…» Λίγο πριν τη σύλληψη του «στηνόταν» έξω από εμπορικά κέντρα και προσέγγιζε Φιλιππινέζες- ΒΙΝΤΕΟ

Ν. ΜΕΤΑΞΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ: «Έχω πολλά λεφτά…» Λίγο πριν τη σύλληψη του «στηνόταν» έξω από εμπορικά κέντρα και προσέγγιζε Φιλιππινέζες- ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλυπτική μαρτυρία γύρω από τη δράση του Νίκου Μεταξά έφερε στο φως το δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 Ελλάδος. Ο 35χρονος λοχαγός τεθωρακισμένων της Εθνικής Φρουράς ακόμα και λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του «έστηνε καρτέρι» έξω από εμπορικό κέντρο και έψαχνε για πιθανά θύματα του.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Γυναίκα από τις Φιλιππίνες προσεγγίστηκε από τον 35χρονο, ο οποίος με επιμονή προσπαθούσε να την οδηγήσει στο αυτοκίνητό του όπως ανέφερε στην δημοσιογράφο Κέλυ Χεινοπώρου.

Τον συνάντησε σε εμπορικό κέντρο στις 11 Απριλίου, λίγες ημέρες πριν ανακαλυφθεί το άψυχο σώμα της 38χρονης Mary Rose και πριν ο καθ’ ομολογία δράστης συλληφθεί.

«Ήταν πολύ καλός, με ρωτούσε "πώς είσαι; από πού είσαι; πόσα χρόνια είσαι στην Κύπρο; θέλεις δουλειά με μερική απασχόληση;". Και ξαφνικά με συνόδευσε στη στάση του λεωφορείου» αφηγείται η γυναίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 Ελλάδος.

Συνέχισε προσθέτοντας: «Με ρώτησε πόσα λεφτά βγάζω, του είπα 6 ευρώ την ώρα, μου απάντησε "δεν πειράζει, έχω εγώ πάρα πολλά λεφτά". Ήθελε να πάω μαζί του, του έλεγα "'όχι, όχι, δεν θέλω γιατί έχω δουλειά". Μου πρότεινε να μου δώσει περισσότερα λεφτά, όσα ήθελα, να με πάει στο σούπερ μάρκετ και να μου πάρει ό,τι ήθελα. Αν τον δεις, έδειχνε πολύ καλός, αλλά τα μάτια του δεν έδειχναν καλά, ήταν σαν του διαβόλου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top