Αναστάτωση από μήνυμα του «ΔΗΣΥ» - «Έχουμε ήδη προχωρήσει σε καταγγελία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναστάτωση από μήνυμα του «ΔΗΣΥ» - «Έχουμε ήδη προχωρήσει σε καταγγελία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα εστάλησαν τις τελευταίες ώρες από τον «Δημοκρατικό Συναγερμό» με τον Εκπρόσωπο του Κόμματος να τονίζει πως δεν έχει καμία σχέση ο ΔΗΣΥ με τα εν λόγω sms.

Συγκεκριμένα, αποστολέας με το όνομα «DHSH», απέστειλε σε κινητά τηλέφωνα μηνύματα όπου αναγράφει «ΨΗΦΙΖΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΟΥ, ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΟΤΕ!».

Μηνύματα που προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων από τους παραλήπτες τους.

Έτσι, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημήτρης Δημητρίου, τόνισε πως τα εν λόγω μηνύματα καμία σχέση δεν έχουν με τον επίσημο Δημοκρατικό Συναγερμό.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Δημητρίου στην ανάρτησή του αναφέρει: «Θέλω να ενημερώσω πως μηνύματα που έχουν σταλεί με αποστολέα τον DHSH ή DHSY δεν έχουν καμία σχέση με τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Έχουμε ήδη προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE