Διπλό και βάζει πλώρη για πιο πάνω

Διπλό και βάζει πλώρη για πιο πάνω

Μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν ότι οι δύο νίκες που πέτυχε η ΑΕΚ φέτος κόντρα στον Απόλλωνα θα αποτελέσουν τον οδηγό για την προσπάθεια που θα καταβάλει το απόγευμα του Σαββάτου στο Τσίρειο στάδιο, όμως ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι παίκτες του έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

Σαφώς και το γεγονός ότι τα κατάφεραν απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού τις δύο προηγούμενες φορές δίνει κυρίως ψυχολογική ώθηση όμως μέχρι εκεί, αφού πρόκειται για πολύ διαφορετικό αγώνα και κυρίως με πολύ μεγαλύτερη σημασία και για τις δύο ομάδες.   Αν τριτώσει το καλό για την ΑΕΚ στους αγώνες με την ομάδα της Λεμεσού θα μειωθεί η απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων στους 3 βαθμούς και οι «κιτρινοπράσινοι» θα μπουν για τα καλά στο κόλπο της δεύτερης θέσης.

Αγωνιστικά υπάρχει σήμερα πρωινή προπόνηση και θα αρχίσει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον  Κολαούτι. Πάντως η ΑΕΚ έδειξε ότι μπορεί να καλύψει τις οποιεσδήποτε απώλειες προκύπτουν αφού λειτουργεί περισσότερο ομαδικά και δεν στηρίζεται στο ατομικό παιχνίδι.

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE