ΚΥΠΡΟΣ

Διπλό και βάζει πλώρη για πιο πάνω

Διπλό και βάζει πλώρη για πιο πάνω

Μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν ότι οι δύο νίκες που πέτυχε η ΑΕΚ φέτος κόντρα στον Απόλλωνα θα αποτελέσουν τον οδηγό για την προσπάθεια που θα καταβάλει το απόγευμα του Σαββάτου στο Τσίρειο στάδιο, όμως ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι παίκτες του έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

Σαφώς και το γεγονός ότι τα κατάφεραν απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού τις δύο προηγούμενες φορές δίνει κυρίως ψυχολογική ώθηση όμως μέχρι εκεί, αφού πρόκειται για πολύ διαφορετικό αγώνα και κυρίως με πολύ μεγαλύτερη σημασία και για τις δύο ομάδες.   Αν τριτώσει το καλό για την ΑΕΚ στους αγώνες με την ομάδα της Λεμεσού θα μειωθεί η απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων στους 3 βαθμούς και οι «κιτρινοπράσινοι» θα μπουν για τα καλά στο κόλπο της δεύτερης θέσης.

Αγωνιστικά υπάρχει σήμερα πρωινή προπόνηση και θα αρχίσει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον  Κολαούτι. Πάντως η ΑΕΚ έδειξε ότι μπορεί να καλύψει τις οποιεσδήποτε απώλειες προκύπτουν αφού λειτουργεί περισσότερο ομαδικά και δεν στηρίζεται στο ατομικό παιχνίδι.

Κώστας Παναγιώτου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top