Σκέφτεται τα επόμενα βήματα του ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων

Σκέφτεται τα επόμενα βήματα του ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων

Δεν ικανοποιήθηκε ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων από τις απαντήσεις που έλαβε μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην παρουσία και του Υπουργού Οικονομικών, την Πέμπτη στο Προεδρικό.

«Δεν πήραμε αυτή τη στιγμή κάποιες απαντήσεις που να αισθανόμαστε ασφαλείς ότι προχωρούμε ακριβοδίκαια πάνω στη βάση της δικαίωσης αυτών των ανθρώπων όλων, των κατόχων αξιογράφων, οι οποίοι πέσαμε θύματα της προσπάθειας της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και της μη χρεοκοπίας του κράτους και μείναμε θύματα», ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE