Σκέφτεται τα επόμενα βήματα του ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων

Σκέφτεται τα επόμενα βήματα του ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων

Δεν ικανοποιήθηκε ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων από τις απαντήσεις που έλαβε μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην παρουσία και του Υπουργού Οικονομικών, την Πέμπτη στο Προεδρικό.

«Δεν πήραμε αυτή τη στιγμή κάποιες απαντήσεις που να αισθανόμαστε ασφαλείς ότι προχωρούμε ακριβοδίκαια πάνω στη βάση της δικαίωσης αυτών των ανθρώπων όλων, των κατόχων αξιογράφων, οι οποίοι πέσαμε θύματα της προσπάθειας της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και της μη χρεοκοπίας του κράτους και μείναμε θύματα», ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE