ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση για την Παρασκευή - Ανεβαίνει για τα καλά η θερμοκρασία

ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση για την Παρασκευή - Ανεβαίνει για τα καλά η θερμοκρασία

Κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία την Παρασκευή, που αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, εξέδωσε την Πέμπτη το Τμήμα Μετεωρολογίας.
 
Η προειδοποίηση θα ισχύσει συγκεκριμένα από αύριο Παρασκευή (24/5) από το μεσημέρι μέχρι τις 16.00.
 
Το Τμήμα Μετεωρολογίας προειδοποιεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό.
 
Καλούνται οι πολίτες να είναι ενήμεροι για τις αναμενόμενες ψηλές θερμοκρασίες, καθώς είναι πιθανοί κάποιοι κίνδυνοι υγείας μεταξύ των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, όπως για παράδειγμα ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά, αναφέρεται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.