ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντάται με Σπέχαρ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Συναντάται με Σπέχαρ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη έχει το πρωί της Παρασκευής (24/5) η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ, δήλωσε χθες στο ΚΥΠΕ πως η αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για να ακούσει τις θέσεις του για την παρούσα κατάσταση και για να συζητήσουν για την έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του περασμένου Απριλίου, για την αποστολή των καλών υπηρεσιών του στην Κύπρο, καθώς και για την επικείμενη έκθεση του Γενικού Γραμματέα για την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

Η έκθεση για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος Ιουνίου.

Ο κ. Σιντίκ είπε ακόμη πως η συνάντηση της κ. Σπέχαρ με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη πραγματοποιείται μετά τη συνάντηση που η αξιωματούχος των ΗΕ είχε με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στις 7 Μαΐου, υπενθυμίζοντας πως η κ. Σπέχαρ έχει ζητήσει να έχει συναντήσεις με τους δυο ηγέτες.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top